Yhteistyökumppaniksi Välimatkoja-blogiin

Vuonna 2020 keskitytään kotimaan matkailuun. Kutsu matkabloggaaja käymään!

Välimatkoja on syyskuussa 2019 perustettu matkablogi lähimatkoista ja kaukokaipuusta. Blogissa haluan keskittyä erityisesti maata pitkin matkustamiseen ja vastuullisemman matkailun edistämiseen. Junamatkailu on lähellä sydäntäni, ja haaveilen pitkistä reissuista maata pitkin. Olen innostunut kielten opiskelusta ja eri kulttuureista: suomen ja englannin lisäksi puhun espanjaa, ruotsia ja saksaa.

Olen viestintäalan yrittäjä ja koulutukseltani matkailun liikkeenjohdon restonomi. Syksyllä 2020 aloitan matkailun kansainväliset maisteriopinnot Lapin yliopistossa. Asun tällä hetkellä Kauniaisissa ja matkustan mieluiten yksin tai ystävän kanssa. Teen mielelläni yhteistyötä sivuston arvoihin ja aiheisiin sopivien organisaatioiden kanssa. Kaupalliset postaukset merkitsen selkeästi “Kaupallinen yhteistyö” tai “Tuote saatu blogin kautta” -merkinnöillä.

Esimerkkejä kaupallisesta yhteistyöstä:

  • Bloggaajavierailut ja pressimatkat
  • Sponsoroidut artikkelit tai postaussarjat
  • Matkailu- ja elämyspalveluiden testaukset
  • Affiliate-mainonta
  • Kilpailut, arvonnat ja tutkimukset
  • Sponsoroidut videot
  • Mainos uutiskirjeessä (Tilaa uutiskirje)
  • Pro bono -yhteistyö (kehitysapu- ja hyväntekeväisyysjärjestöt)

Kauttani saat persoonallisella tyylillä kirjoitetut ammattilaistasoiset artikkelit, joissa hakukoneoptimointi on huomioitu. Sponsoroituihin postauksiin kuuluu kuvitus ja nostot Välimatkoja-blogin somekanavissa.

Laadukkaat yhteistyöpostaukset kestävät hyvin aikaa ja keräävät lukijoita vielä pitkään julkaisun jälkeen. Erityisesti hakukonesijoitus Googlen kautta paranee tekstin vanhetessa ja blogin kävijämäärien kasvaessa. Tekstejä voidaan tarvittaessa päivittää myöhemmin.

Lataa mediakortti

Laskutan blogiin liittyvät työt yritykseni Tekstitalon kautta. Tarjoan myös viestinnän ja markkinoinnin palveluita matkailualan yrityksille – kysy lisää!


Ota yhteyttä

Tämä sivu on suojattu Google reCAPTCHAlla: Yksityisyydensuoja ja Palvelun ehdot.

Tietosuojaseloste