Matkusta kuin Hercule Poirot – 6 vinkkiä

Yle esittää jälleen legendaarisia Agatha Christien kirjoihin perustuvia Hercule Poirot -filmatisointeja. Poimi tästä parhaat vinkit poirotmaiseen matkailuun!

1. Matkusta usein yksin

Yksin matkailu antaa tilaa ajattelulle ja vapauttaa keskinkertaisten matkakumppanien seurasta. Itsekseen on helpompi tarkkailla ympäristöä ja tutustua muihin matkaajiin. Saatat oppia tärkeitä tiedonmurusia ja löytää uusia työmahdollisuuksia.

2. Matkusta maata pitkin

Matkusta aina mahdollisuuksien mukaan maata pitkin, mieluiten junalla. Tasokkaissa yöjunissa voi kokea erityisen jännittäviä hetkiä. Taita lyhyemmät matkat autolla, mutta älä koskaan aja itse.

3. Yövy vain tasokkaissa hotelleissa

Vaadi majapaikoiltasi tiettyä tasoa. Jos hyvää tarkoittavat ihmiset yrittävät majoittaa sinut epäilyttävään paikkaan, kieltäydy kohteliaasti mutta päättäväisesti. Suosi myös kartanomajoitusta ja kokonaisten asuntojen vuokrausta.

4. Yhdistä työmatka ja lomailu

Työt voivat yllättää myös vapaa-ajalla, eikä sille voi mitään. Joustavalla asenteella voit nauttia uusista maisemista samalla kun ratkot asiakkaidesi ongelmia (ja kääriä siitä mukavasti massia).

5. Pukeudu moitteettomasti

Matkailu ei ole tekosyy pukeutua huonosti. Ole mieluummin ylipukeutunut kuin alipukeutunut. Voit pitää mukanasi puhdasta valkoista liinaa, jonka päälle istua, jotta pukusi ei likaannu. Muista vahata viikset.

6. Ota aikaa ajattelulle

Pienet harmaat aivosolut toimivat parhaiten täydessä hiljaisuudessa. Varmista siis, että jätät matkalla tilaa myös rauhoittumiselle ja levolle.

Poirot-elokuvat Yle Areenassa syksyllä 2020

Jaa postaus:

Jätä kommentti