Välimatkoja – mukavasti maata pitkin

Välimatkoja on matkamedia, joka keskittyy maata pitkin matkailuun Suomessa ja ulkomailla. Haluamme tehdä kestävästä matkailusta helppoa tarjoamalla käytännönläheisiä reissuvinkkejä ja matkainspiraatiota. Matkustetaan hitaammin mutta paremmin!

Täältä löydät:

  • Monipuolisia matkavinkkejä Suomeen ja ulkomaille
  • Käytännön ohjeita matkustamiseen junalla, bussilla ja laivalla
  • Kiinnostavia kohteita, nähtävyyksiä ja museoita
  • Mukavia majoitusvaihtoehtoja ja kivoja ruokapaikkoja
  • Valikoituja matkailualan uutisia

Välimatkoja tuottaa pieni mutta innokas joukko viestinnän ammattilaisia, ja jutut syntyvät vapaaehtoisvoimin. Päätoimittajana toimii Sanna Ruoho ja sivustoa julkaisee Tekstitalo.

Sitoudumme JSN:n Journalistin ohjeisiin ja merkitsemme kaupallisen sisällön KKV:n ohjeistuksen mukaisesti. Matkailijoina pyrimme noudattamaan Reilun matkailijan ohjeita.


Tule mukaan tekemään Välimatkoja!

Oletko innostunut maata pitkin matkustamisesta lähelle tai kauas? Haluatko edistää vastuullista matkailua ja inspiroida muita reissaamaan ilmastoystävällisesti? Tarjoa meille vieraskirjoitusta tai hae vakituiseksi avustajaksi Välimatkojen toimitustiimiin! Kirjoittajien lisäksi toivotamme tervetulleeksi myös valokuvaajat, videotuottajat, graafisen puolen osaajat ja sosiaalisen median tekijät.

Matkailijana voit olla aloittelija tai kokenut konkari, mutta arvostamme viestintäosaamista ja aiempaa kokemusta kirjoittamisesta. Kaikki juttumme käyvät läpi editointiprosessin ennen julkaisua, ja saat myös palautetta tekstistäsi. 

Sivusto pyörii tällä hetkellä vapaaehtoisvoimin, joten emme pysty toistaiseksi maksamaan sisällöistä palkkioita. Toivomme, että voimme tarjota tiimiläisille myöhemmin mahdollisuuksia sivutuloihin esimerkiksi kaupallisten sisältöjen kautta.

Ota yhteyttä:
Päätoimittaja Sanna Ruoho

Tutustu toimitukseen


Kaupallinen yhteistyö

Haluatko tavoittaa lähimatkailusta kiinnostuneen yleisön? Välimatkoja on tällä hetkellä ainoa suomenkielinen maata pitkin matkustamiseen keskittyvä media. Teemme mielellämme yhteistyötä kotimaisten matkakohteiden ja matkailualan yritysten kanssa. Toteutamme laadukkaita tekstisisältöjä, valokuvausta ja videotuotantoa.

Kiinnostaako kaupallinen yhteistyö? Laita viestiä, niin kerron lisää ja koostan ajantasaisen mediakortin.

Ota yhteyttä:
Päätoimittaja Sanna Ruoho

Tekstitalo (Y-tunnus 3119503-1)