Välimatkoja – mukavasti maata pitkin

Välimatkoja on matkamedia, joka keskittyy maata pitkin matkailuun Suomessa ja ulkomailla. Haluamme tehdä kestävästä matkailusta helppoa tarjoamalla käytännönläheisiä reissuvinkkejä ja matkainspiraatiota. Matkustetaan hitaammin mutta paremmin!

Täältä löydät:

  • Monipuolisia matkavinkkejä Suomeen ja ulkomaille
  • Käytännön ohjeita matkustamiseen junalla, bussilla, autolla ja laivalla
  • Kiinnostavia kohteita, nähtävyyksiä ja elämyksiä
  • Mukavia majoitusvaihtoehtoja ja kivoja ruokapaikkoja
  • Valikoituja matkailualan uutisia

Välimatkoja tuottaa innokas joukko eri alojen ammattilaisia, ja jutut syntyvät vapaaehtoisvoimin. Päätoimittajana toimii Sanna Ruoho ja sivustoa julkaisee Tekstitalo.

Merkitsemme kaupallisen sisällön KKV:n ohjeistuksen mukaisesti ja matkailijoina pyrimme noudattamaan Reilun matkailijan ohjeita.

Mistä kaikki alkoi? Lue Välimatkojen tarina!


Tule mukaan tekemään Välimatkoja!

Oletko innostunut maata pitkin matkustamisesta lähelle tai kauas? Haluatko edistää vastuullista matkailua ja inspiroida muita reissaamaan ilmastoystävällisesti? Hae avustajaksi Välimatkojen toimitustiimiin tai tarjoa yksittäistä vieraskirjoitusta! Kirjoittajien lisäksi toivotamme tervetulleeksi myös valokuvaajat, videotuottajat, graafisen puolen osaajat ja sosiaalisen median tekijät.

Matkailijana voit olla aloittelija tai kokenut konkari, mutta arvostamme viestintäosaamista tai aiempaa kokemusta kirjoittamisesta. Kaikki juttumme käyvät läpi editointiprosessin ennen julkaisua, ja saat myös palautetta tekstistäsi. Toimituksen prosessit pyörivät etänä Slackissa, Google Drivessä ja Airtablessa.

Sivusto pyörii vapaaehtoisvoimin, joten emme pysty maksamaan sisällöistä palkkioita. Toiveena on tarjota tulevaisuudessa toimituksen aktiivisille jäsenille mahdollisuuksia lisätuloihin esimerkiksi kaupallisten yhteistöiden kautta.

Ota yhteyttä:
Päätoimittaja Sanna Ruoho

Tutustu toimitukseen

PS. Oletko tehnyt mielenkiintoisen matkan maata pitkin, mutta et halua kirjoittaa itse? Teemme myös haastatteluja, joten ota rohkeasti yhteyttä ja tarjoa juttuideaa!


Kaupallinen yhteistyö

Haluatko tavoittaa kestävästä matkailusta kiinnostuneen yleisön? Välimatkoja on tällä hetkellä ainoa suomenkielinen maata pitkin matkustamiseen keskittyvä media. Teemme mielellämme yhteistyötä teemaan sopivien matkakohteiden ja matkailualan yritysten kanssa.

Kiinnostaako sisältöyhteistyö? Laita viestiä, niin kerron lisää ja koostan ajantasaisen mediakortin.

Ota yhteyttä:
Päätoimittaja Sanna Ruoho

Tekstitalo (Y-tunnus 3119503-1)