Toimitus

Sanna Ruoho

Päätoimittaja

Sanna Ruoho on viestintäalan yrittäjä, monesta innostuva sisällöntuottaja ja Välimatkojen perustaja. Koulutukseltaan hän on matkailun liikkeenjohdon restonomi ja yhteiskuntatieteiden maisteri. 

Nähtävyyksien bongailun lisäksi Sanna kiertää mielellään museoita ja fiilistelee historiallisia kohteita. Hän arvostaa mukavuutta, hyviä yöunia sekä pannukakkuja hotelliaamiaisella. Paikkariippumattoman työn takia myös pidemmät etätyöjaksot Suomessa ja ulkomailla kiinnostavat.

LinkedIn-profiili


Amanda Peltomaa

Varapäätoimittaja

Amanda Peltomaa on helsinkiläinen viestinnän ammattilainen, kirjoittaja ja suomen kielen maisteri. Lisäksi hän on kouluttautunut viestinnän, kirjallisuuden ja luovan kirjoittamisen aloilla.

Vapaa-ajallaan Amanda matkailee mieluiten julkisen liikenteen varrella oleviin kaupunkeihin, kyliin ja kulttuurikohteisiin. Aivan erityiset paikat hänen sydämestään löytyy staycation-hotellilomille, kotimaan kohteille sekä junille Suomessa ja Euroopassa.

LinkedIn-profiili


Johanna Harjunpää

Toimittaja

Johanna Harjunpää on junantuoma helsinkiläinen, etnologi ja maailmanparantaja sekä intohimoinen reppureissaaja ja budjettimatkailija. 

Matkoillaan Johanna vierailee etnografisissa museoissa, vanhoissa kirkoissa ja kauppahalleissa. Metsät ja merenrannat vetävät puoleensa niin kotona kuin maailmalla. Ensimmäinen interrail abivuonna 2003 avasi maailman, ja sama rinkka odottaa kellarikomerossa seuraavaa reissua.

Instagram-tili


Laura Leinonen

Toimittaja & somesisällöntuottaja

Laura Leinonen on rovaniemeläistynyt oululainen somemarkkinoija ja sisällöntuottaja. Koulutukseltaan hän on myynnin ja markkinoinnin tradenomi.

Vapaa-aikaansa Laura viettää luonnossa liikkuen, mutta nauttii myös kaupungin sykkeestä. Kaupunkilomillaan hän kiinnittää huomiota erityisesti arkkitehtuuriin, kulttuuriin ja historiaan. Laura tutustuu uuteen alueeseen mieluiten kävellen paikasta toiseen.

LinkedIn-profiili


Mimosa Kokko

Toimittaja

Mimosa Kokko on elämää rakastava matkailualan kasvatti. Sydäntä lähellä ovat erityisesti ympäristö- ja oikeudenmukaisuuskysymykset, syvälliset keskustelut sekä kaikenlainen luova itsensä ilmaisu. 

Matkoillaan Mimosa etsii aitoja kohtaamisia ja ikimuistoisia elämyksiä. Tämän vuoksi hän onkin ahkera vaihtoehtoisten matkustustapojen kokeilija, innolla uusiin seikkailuihin sukeltaja. Reissut Mimosa taittaa usein yksin rinkkansa kanssa tutustuen paikalliseen kulttuuriin, kaupunkeihin sekä luontoon.

Instagram-tili


Riia Järvinen

Toimittaja

Riia Järvinen on alun perin hyvinkääläinen, sittemmin hollantilaistunut visuaalinen viestijä. Koulutukseltaan Riia on tradenomi, ja hän on opiskellut aikuisikänsä aikana yhteensä yhdeksää eri kieltä. Lisäksi opintoja on kertynyt graafisesta suunnittelusta. 

Kotipaikkana on Etelä-Suomi ja Alankomaiden Haag. Riia matkustaa pääasiassa koiransa ja kumppaninsa kanssa nauttien erityisesti monimutkaisista ja aikaa vievistä suunnitelmista, koska pääasiahan on aina matka eikä itse päämäärä.

LinkedIn-profiili


Ronja Norja

Toimittaja

Ronja Norja on helsinkiläinen sisältöspesialisti, joka rakastaa Sörnäisten rosoista kauneutta. Usein Sörkan koti on kuitenkin vuokrattuna, ja Ronja työskentelee freelancerina etänä sieltä missä ikinä onkin.

Matkoillaan Ronja etsii vähemmän tallattuja polkuja, paikallisia elämyksiä ja ihmisiä. Kaikki outo vetää Ronjaa puoleensa ja hänet löytääkin koluamasta kulttuurikeskuksia, pubeja ja klubeja, kirpputoreja sekä julkisen liikenteen aikatauluja. Mukana matkustaa puoliso, shetlanninlammaskoira Mango sekä uskollinen kulkupeli, merensininen Toyota Avensis.

Instagram-tili


Aila Ruoho

Valokuvaaja

Aila Ruoho on lohjalainen tietokirjailija, yrittäjä ja pitkän linjan harrastajavalokuvaaja. Koulutukseltaan hän on teologian maisteri. Lisäksi hänellä on mainonnan ammattitutkinto sekä teknisen piirtäjän ammattitutkinto. 

Luontovalokuvauksen lisäksi Aila kulkee kameransa kanssa kaupunkikohteissa ja museoissa. Hän tekee mielellään yhteistyötä erityisesti maatilamatkailu- ja puutarhayritysten kanssa.

Valokuvapankki


Vieraskynät

Julkaisemme myös yksittäisiä artikkeleita vierailevilta kirjoittajilta.

Mukaan tekemään Välimatkoja?
Lue lisää infosivulta!