Toimitus

Sanna Ruoho

Päätoimittaja

Sanna Ruoho on viestintäalan yrittäjä, monesta innostuva sisällöntuottaja ja Välimatkojen perustaja. Koulutukseltaan hän on matkailun liikkeenjohdon restonomi ja yhteiskuntatieteiden maisteri. 

Nähtävyyksien bongailun lisäksi Sanna kiertää mielellään museoita ja fiilistelee historiallisia kohteita. Hän arvostaa mukavuutta, hyviä yöunia sekä pannukakkuja hotelliaamiaisella. Paikkariippumattoman työn takia myös pidemmät etätyöjaksot Suomessa ja ulkomailla kiinnostavat.

LinkedIn-profiili


Amanda Peltomaa

Toimittaja

Amanda Peltomaa on helsinkiläinen viestinnän ammattilainen, kirjoittaja ja suomen kielen maisteri. Lisäksi hän on kouluttautunut viestinnän, kirjallisuuden ja luovan kirjoittamisen aloilla.

Vapaa-ajallaan Amanda matkailee mieluiten julkisen liikenteen varrella oleviin kaupunkeihin, kyliin ja kulttuurikohteisiin. Aivan erityiset paikat hänen sydämestään löytyy staycation-hotellilomille, kotimaan kohteille sekä junille Suomessa ja Euroopassa.

LinkedIn-profiili


Aila Ruoho

Valokuvaaja

Aila Ruoho on lohjalainen tietokirjailija, yrittäjä ja pitkän linjan harrastajavalokuvaaja. Koulutukseltaan hän on teologian maisteri. Lisäksi hänellä on mainonnan ammattitutkinto sekä teknisen piirtäjän ammattitutkinto. 

Luontovalokuvauksen lisäksi Aila kulkee kameransa kanssa kaupunkikohteissa ja museoissa. Hän tekee mielellään yhteistyötä erityisesti maatilamatkailu- ja puutarhayritysten kanssa.

Ailan valokuvia on myynnissä Lehtikuvassa ja Kuvatoimisto Vastavalossa.


Mukaan tekemään Välimatkoja?
Lue lisää infosivulta!