Hotellihuone kolmelle aikuiselle? 4 vinkkiä

Kirjoittaja

Moni hotelli tarjoaa perhehuoneita, mutta jos haluaa majoittua kaveriporukalla samassa huoneessa, vaihtoehtoja on vähemmän.

Kokosin muutaman vinkin hotelleista, joiden lisävuoteisiin mahtuu aikuinenkin nukkumaan! Nämä sopivat hyvin staycationille ystävien kesken. Porukalla majoittuminen tulee myös halvemmaksi kuin kahden erillisen huoneen varaaminen (etenkin jos kärkkyy Sokos-hotellien tarjouksia).

1. Sokos Hotel Tripla, Helsinki

Pasilan juna-aseman yhteydessä sijaitseva hotelli on loistavien liikenneyhteyksien päässä. Hotelli on perushyvä, samoin aamiainen. Lisävuode ei ollut yhtä mukava kuin varsinaiset vuoteet, mutta se oli kunnon kokoinen ja siitä pystyi katsomaan hyvin telkkaria. Triplan ostoskeskuksessa riittää tekemistä ja ravintoloita joka makuun.

Hotellin verkkosivut

Standard Twin -huone lisävuoteella Sokos Hotel Triplassa.

2. Sokos Hotel Flamingo, Vantaa

Hotelli sijaitsee kauppakeskus Jumbon yhteydessä ja vierestä löytyy Flamingo Spa -kylpylä, jonne pääsy ostetaan erikseen. Hotelli on perustasoa ja aamiainen maistuva. Lisävuode avautui seinästä ja oli sijoitettu television alle, joten kolmannen majoittujan piti viettää leffailta nojatuolissa istuen.

Hotellin verkkosivut

Sokos Hotel Flamingon huone on perustasoa.

3. Hotel Arthur, Helsinki

Hotel Arthur on siitä harvinainen tapaus, että se esittelee kolmen hengen huoneen erikseen nettisivuillaan ja löytyi siis Googlesta hakemalla. Huoneessa näyttää olevan kolme ihan oikeaa sänkyä, joten ei tarvitse arpoa, kuka joutuu nukkumaan lisävuoteella! Hotelli sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Helsingin päärautatieasemalta.

Hotellin verkkosivut

4. Sokos Hotel Seurahuone, Turku

Olen yöpynyt täällä vain Solo King -huoneessa, mutta hotellissa on myös hauskan näköisiä Solo Quattro -huoneita. Niissä on parivuode ja erillisessä tilassa tukeva parvisänky kahdessa kerroksessa, eli huoneeseen mahtuu neljäkin aikuista. Turun Seurahuoneen hotelliaamiainen on parhaita, joita olen syönyt!

Hotellin verkkosivut

Kuvat: Sanna Ruoho

Jaa postaus:

2 kommenttia artikkeliin ”Hotellihuone kolmelle aikuiselle? 4 vinkkiä”

  1. Tuo Turun Seurahuone olikin hyvä vinkki, joskus tulee käytyä Turussa isommalla porukalla. Olen asunut aiemmin kahdeksan vuotta Turussa, joten kaupunki on sinällään todella tuttu. Yövyttyä on kuitenkin tullut vähemmän, joten hotellivinkit sinne ovat aina tervetulleita.

    Vastaa
    • Jep, harvemmassa hotellissa on huoneita joista löytyy neljä kunnon vuodetta. Ja aamupala on tosiaan mainio 😁

      Vastaa

Jätä kommentti